In a 2-a poza nu vad mai nimic , oricum , lasa ca incep usor sa revin pe treaba , chiar daca in curand iau iar o pauza de 1 saptamana de concediu
Dar de cand revin va "mananc pe paine"
Sa auzim numai de bine ~!~

Injura pr0^rogue pe chat(cs) oricum trei litere (***) ia gag automat 3 minute ...
vitas face sa-si ceara scuze, ii spun astia "nu are cum sa-si ceara scuze ca are gag" , mai scrie de cateva ori aceeasi chestie , ii se duce gagul la rogue si pune semnul "" ... si a luat gag 999 de minute .
vitas bou.JPG
Poza aceasta va las singuri s-o comentati :
vitas.JPG
Einstein ... a murit !
Newton ... a murit !
Nici eu nu ma simt prea bine ...
Kosovo is Back
In 2006 cumparam case , cu buletinu'si lua o plasma tot cretinu ! In 2010 o frecam la rece S-a terminat,am consumat,dracu ne-a luat ! Bugetul e-n galeata ! Si tara-i scufundata ! Si ne intrebam de ce... Criza asta e....!!!
Nu ma supar daca dai thank's sau like

In a 2-a poza nu vad mai nimic , oricum , lasa ca incep usor sa revin pe treaba , chiar daca in curand iau iar o pauza de 1 saptamana de concediu
Dar de cand revin va "mananc pe paine"
Sa auzim numai de bine ~!~
Traieste cat mai poti , viata la maxim, uita supararile...
..cu zambetul pe buze si ganduri pasnice pline de iubire si prietenie,
Accepta realitatea si nu uita de unde ai plecat

o trimis de vreo 15 ori : care are cod sa ridice arma-n sus .....
Einstein ... a murit !
Newton ... a murit !
Nici eu nu ma simt prea bine ...
Kosovo is Back
In 2006 cumparam case , cu buletinu'si lua o plasma tot cretinu ! In 2010 o frecam la rece S-a terminat,am consumat,dracu ne-a luat ! Bugetul e-n galeata ! Si tara-i scufundata ! Si ne intrebam de ce... Criza asta e....!!!
Nu ma supar daca dai thank's sau like
adminu lui cred ca trebuie suspendat vreo 3-4 zile ca ia dat gag 999 si la motivnu scrie nimik
![]()
Nu vad cu ce-a gresit. Ca a zis "cine are cod sa ridice arma sus?" Doamne ce copii
daca se fac glume se fac cu say nu cu amx_say...asta ma rog nu e asa importanta....
dar gag 999????
vitas...debia ai scapat de remove...acu ce faci?ai zic ca ai inv reg
trecem cu vedera peste asta dar daca mai vad inca o reclamatie de asta cu o prostie fkta de tn ai remove de la mn definitiv!
closed
Test Speed
Galati
Bucuresti
Marcaje